Kontakt

Morten Gaarden   -  9480 Løkken  -   Mail@mortengaarden.com  -  Tlf: 23 36 78 89

Send forespørgsel

 
 
 
 

Generelt om Morten Gaarden:


Autodidakt ung lovende kunstner som har fået en fantastisk velkomst til kunstens store verden. Begyndte først at tegne med blyant, men blev senere mere og mere optaget af legen med farver.

Han elsker det abstraktprægede og er betaget og fascineret af kontraster og farvesammensætningernes kraft. Samtidig er han inspireret af det eksplosive. Dette kommer også til udtryk i hans abstrakte værker, og generelt i hans moderne og ekspressionistiske stil.

Energien og stemningen i Morten Gaardens malerier, skabes i form af de kontrastfyldte farvesammensætninger og dybden som er i hans kunst. I de figurative værker, gemmer der sig finurlige skabninger som er krydsninger af det virkelige blandet med et kunstnerisk ekspressionistisk strejf.


Han har bl.a. udstillet i Tyskland, Hamburg - og flere steder i Danmark. Derudover har han modtaget tilbud fra New York og Montreal, Canada.


Morten Gaarden er tilmed leder af projektet: "Abstrakterne", som er en begrænset samling af abstrakte udøvere på højt niveau.